Over mij
 

Mijn naam is Marcel Bal en in 2009 opende ik de deuren van 

Halletje van Balletje in Medemblik.

 

Mijn visie

Eigen baas zijn is altijd al een droom van mij geweest. 

Daar wilde ik mijn voordeel mee doen. Ik wilde graag iets voor mezelf te beginnen. 

Vroeger was ik nogal eens te vinden op de zwarte markt in Beverwijk en op andere rommelmarkten, ik heb handel en verkoop en omgaan met mensen altijd al erg leuk gevonden. 

Tijdens mijn onderzoek naar de mogelijkheden voor een eigen zaak merkte ik dat er veel behoefte was aan betaalbare 2e hands spullen. 

Ook een beter milieu werd een hot-topic en aangezien ik een natuursmens ben bij uitstek wilde ik daar ook iets mee gaan doen. 

Ik merkte verder dat mensen zich er steeds meer bewust van worden dat we vandaag de dag in een consumptiemaatschappij leven waar men niet meer wacht tot de oude televisie kapot is. 

Consumeren geeft een enorme onnodige milieuvervuiling vooral in derde wereld landen. Hergebruik van goederen is minder milieubelastend en wekt tevens creativiteit op bij de mensen, want die oude bruine kast is met een paar likjes verf en wat aanpassingen om te toveren tot een prachtig modern meubelstuk. Ik merk dat mensen moe worden van alles aangereikt te krijgen, men wil zelf weer aan de slag.

Creëren  door weer zelf na te gaan denken.

Ik denk dat we in de toekomst steeds meer moeten gaan hergebruiken de grondstoffen raken immers snel op en de aarde word steeds smeriger.

Door de huidige economische toestanden komen er steeds meer mensen bij die het niet zo breed meer hebben. Deze mensen wilde ik graag helpen door goede 2e handse spullen aan te bieden en zo mooie spullen voor deze groep mensen bereikbaar te maken. 

Iedereen wil graag comfortabel leven.

Ik wilde een bedrijfje runnen wat voordeel opleverd voor mens, dier en milieu. 

Uit die gedachten is 't Halletje van Balletje ontstaan. 

Ik ben altijd een mensen mens geweest, ik hou van een babbeltje en een geintje, ik sta graag voor u klaar.  

U bent van harte welkom in Halletje van Balletje!

 

 

 # 2e hands kwaliteitsspullen tegen zeer betaalbare prijzen. 

# Gratis  ophalen, brengen en huisontruimingen in Medemblik e.o.  

# 300 m2 struinplezier

 

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen

Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode